1.1.07

Pronadji sebe sa hiljade drugih

Под крошњама масивних стабала, у спомен парку Бубањ од 21.-31.7.2006. одржана је 7.смотра Савеза извиђача Србије. Поред бројних учесника из саме земље и региона, Ниш је угостио и велики број странаца(претежно Енглеза). Кроз широку лепезу активности, млади су се могли упознати са културно историјским знаменитостима Ниша, научити понешто ново и што је најважније, млади су имали шансу да стекну бројне пријатеље. Свима нама из О.И. Јавор смотра је остала у лепом сећању, свакоме је нешто понаособ било драго и свакоме се нешто друго урезало у меморију.

Главна парола смотре:,,ПРОНАЂИ СЕБЕ-FIND YOURSELF” је у многе окарактерисала значај ове смотре за све скауте. Многа познаства из Ниша се и дан данас негује и биће још прилике за сустрете са разним пријатељима колико зимус(у нашем случају J).О.И. Јавор је био у насељу Јаблан, заједно са извиђачима из Пријепоља, Бајине Баште, Нове Вароши, Лепосавића, Петровца на Млави, Ниша, а поред ових домаћих, са нама су били и извиђачи из Велике Британије (претежно Велса и Шкотске), као и наши драги пријатељи из Лиона (Француска).

У насељу је било свакодневних анегдота и занимљивих догађаја, да не оговарамо J(Томислав Станчић-име говори све за оне који га знају). Слика вреди хиљаду речи тако да ћемо неком од бројних које можете наћи на сваком скутском сајту одавде па до Енглеске приказати наше доживљаје из Ниша.
Надамо се да ћемо имати прилику да и даље присуствујемо овако добрим акцијама,у толико што смо у јануарау на Дивчибарима са извиђачима из Златиборског региона.
Text by Wrana

Broj komentara: 6:

Anonimno kaže...

Naterali su me da napisem bar neki komentar. Evo pisem Vam!!! Salim se-pozdrav za sve.

Milica,JAVOR

Anonimno kaže...

HEy Zdravo kako si ??

dobro for me

Did you receive the famous DVD which I made ...... I hope so

Waiting for your news

See you probably in London this summer for the Jamboree

I miss everybody.........!!

Bastien (nostalgic)

Anonimno kaže...

No we didn't receive any DVD. How are u Bastien?
We just come back from our winter camp, u will see some text (on Serbian) and photos in few days. BYe all

b@lu

Anonimno kaže...

b@lu je najsladji decacic na svetu!!!

Anonimno kaže...

E, ajde menjajte ovu sliku,ubicu onoga ko je stavio!

Milica,Javor

Anonimno kaže...

Najlepsi decak je izvidjac iz Prijepolja,msm po meni